Еда,кулинарные рецепты,видео
Добро пожаловать
Вход / Создать Плейлист

Kompot od jabuke i kruške | Savjeti i recepti chefa Gorana

Популярное

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL

Добавлено by В компоты
32 Просмотры

Описание

Kompot od jabuke i kruške

jabuke 0,5 kg
kruške 0,5 kg
šećer 500 g
voda
vanilin šećer 1 kom.
sok limuna 1 kom.

Jabuke i kruške operite, prepolovite i očistite od srži.

Voće stavite u hladnu vodu kojoj ste dodali limunov sok, kako ne bi potamnilo prije kuhanja, nego ostalo svježe.

U prikladnu posudu za kuhanje stavite jabuke, kruške, šećer, vodu i vanilin šećer te sve dobro promiješajte.

Na umjereno jakoj vatri kuhajte dok voće ne postane mekano. Ako želite, u početku smanjite količinu vode kako biste dobili gusti sirup.

Gotov kompot stavite u sterilizirane staklenke i pustite da se ohladi prije stavljanja u hladnjak.

Više recepata otkrijte na: https://www.studenac.hr/recepti

Написать комментарий

Выполните вход или зарегистрируйтесь для отправки комментария.

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.
RSS